Kabine Haberleri

kabine haberleri ve güncel kabine gelişmeleri, kabine ile ilgili tüm video, kabine fotoğrafları ve kabine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GENEL

Japonya Kabine Sözcüsü ve Sekreteri Hirokazu Matsuno, bugün kendisi dahil üç bakanın istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu. 

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısı yaparak açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 43 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı olarak yeni yasama döneminde ülkemizi sivil ve özgürlükçü bir Anayasa'ya kavuşturmak için çabalarımızı yoğunlaştıracağız.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 4 saat 10 dakika süren Kabine Toplantı'nın ardından açıklamalarda bulundu.