Kacır Haberleri

kacır haberleri ve güncel kacır gelişmeleri, kacır ile ilgili tüm video, kacır fotoğrafları ve kacır haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: (Alper Gazeravcı’yı taşıyan uzay aracının) Güncel kenetlenme saati 13.45

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da yer alacağı fırlatmanın ertelendiğini duyurdu.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Astronotumuz Alper Gezeravcı’nın bu tarihi misyonu başarıyla gerçekleştirmesi için heyecanla beklemeye devam edeceğiz.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Hedeflenen fırlatma zamanı: 19 Ocak 2024 00:49 (Türkiye saati ile) Bu sürede fırlatma...

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ABD'de, Güney Türk Amerikan Ticaret Odasına bağlı iş insanlarıyla buluştu.