Kadınların Haberleri

kadınların haberleri ve güncel kadınların gelişmeleri, kadınların ile ilgili tüm video, kadınların fotoğrafları ve kadınların haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezince (SAM) '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında 'Diplomaside Kadınların Etkisi' konulu panel düzenlendi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

İş Dünyası

L'Oréal Türkiye, cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek için 111 yıl önce ilk kadın hakları dergisi Kadınlar Dünyası'nı yayımlamaya başlayan Nuriye...

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

EĞİTİM

İstanbul Modern ve Bosch Ev Aletleri iş birliği ile lise öğrenimi gören kız öğrencilere yönelik 'Bir Hayalin İzinde' projesi hayata...

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu, 'İstatistiklerle Kadın, 2023' bültenini yayımladı...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Gazze'de hastaneye yapılan saldırı hakkında) İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani...

MODA

L’Oréal Paris’in simgeleşen organizasyonu Le Défilé, markanın köklerini aldığı Paris’te, dünyanın en simgesel yapılarından biri olan Eyfel Kulesi'nin altında gerçekleşti.

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.