Kanser Haberleri

kanser haberleri ve güncel kanser gelişmeleri, kanser ile ilgili tüm video, kanser fotoğrafları ve kanser haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Sosyal sorumluluk projelerine destek olan Seda Güler ile İpek Toplusoy, Kanser Haftası dolayısıyla tedavi gören çocuklarla bir araya geldi.

MEKAN

Kanser tedavisi devam eden Tanyeli, iftar yemeği verdi. Geceye sanat ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

MAGAZİN

Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir medyada hakkında çıkan iddialara cevap olarak yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve...

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu açıkladı. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler Prenses'e geçmiş olsun mesajları yayınladı.

SAĞLIK

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Yıldıray Tanrıver, Türkiye’de yılda 250 bin yeni kanser tanısı konulduğunu ve bunun günde 600’den fazla...

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü’nün kanser ajansının hazırladığı projeksiyona göre, 2050 itibariyle 35 milyondan fazla yeni kanser vakasının olacağını açıkladı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedaviye alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail Sağlık Bakanı ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Sağlık hizmetlerinin sürdürülememesinin açıklanamaz olduğu konusunda mutabıkız" dedi.