Kanyon avm Haberleri

kanyon avm haberleri ve güncel kanyon avm gelişmeleri, kanyon avm ile ilgili tüm video, kanyon avm fotoğrafları ve kanyon avm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

MAGAZİN

Müziğin usta yorumcularından Emel Müftüoğlu geçtiğimiz gün yakın dostları ile öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Ekranların sevilen isimlerinden güzel oyuncu Yasemin Allen önceki gün Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Zeynep Üstünel geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MAGAZİN

BKM oyuncularından İrem Sak ve yakın arkadaşı Tuğçe Karabayır birlikte geldikleri Kanyon'da objektiflerimize takıldı.

MAGAZİN

Genç oyuncu Deniz Can Aktaş geçtiğimiz günlerde arkadaşları ile birlikte geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MAGAZİN

Barbie, NYX Professional Makeup ve Mattel sponsorluğunda; Kanyon AVM’de gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu.

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Beren Saat geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Efe Sinem Özal çifti geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldikleri Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.