Karşıladı Haberleri

karşıladı haberleri ve güncel karşıladı gelişmeleri, karşıladı ile ilgili tüm video, karşıladı fotoğrafları ve karşıladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.

GÜNCEL

Yeni Zelanda eski Başbakanı Helen Clark, hükümetin Birleşmiş Milletler (BM) Filistin ajansı UNRWA’ya maddi desteği kesmeme kararını olumlu karşıladığını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 'Sivillerin Korunması ve Yasal ve İnsani Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi' başlıklı karar tasarısının kabul...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Avusturya Başbakanı Karl Nehammer'i resmi törenle karşıladı.

MODA

Sonbahar-Kış sezonunda ‘Keep on Riding’ temasıyla hayatın ritminden, doğa ve insandan ilham alan Vakkorama, sezonu özel bir partiyle karşıladı.

SPOR

Brezilyalı orta saha oyuncusu Frederico Rodrigues de Paula Santos'u (Fred) Fenerbahçe için İstanbul'a geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ilk durağı olan Suudi Arabistan’a gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun üçüncü durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.