Karşılandı Haberleri

karşılandı haberleri ve güncel karşılandı gelişmeleri, karşılandı ile ilgili tüm video, karşılandı fotoğrafları ve karşılandı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) temaslarını tamamladıktan sonra Mısır’a gitti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndükten sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Merhaba Dünya, ben geldim" dedi.

MODA

Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere günü birlik geldiği Almanya'nın Berlin Havalimanı'da karşılandı. 

GENEL

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyang’a gitti. Şoygu, havalimanında resmi törenle karşılandı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kalkınma ve Göç Konulu Konferansı’na katılmak üzere başkent Roma’ya gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nin ikinci durağı olan Katar’da resmi törenle karşılandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde , KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından resmi törenle karşılandı.