Karşılıyoruz Haberleri

karşılıyoruz haberleri ve güncel karşılıyoruz gelişmeleri, karşılıyoruz ile ilgili tüm video, karşılıyoruz fotoğrafları ve karşılıyoruz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bazı ülkelerin Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) yapılan yardımları durdurmasını endişeyle karşıladıklarını...

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokole onay verilmesinin ardından Beyaz Saray kanadından konuya ilişkin ilk açıklama yapıldı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in görev süresinin 1 yıl daha uzatılması kararını memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Camiamızın bir bölümünden gelen Olağanüstü Genel Kurul taleplerini anlayış ve saygıyla karşılıyoruz" dedi.