Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Wisconsin eyaletindeki Milwaukee kentinde bulunan West Allis Merkez Lisesi’nde düzenlenen politik etkinliğe katıldı.

MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın, Mandarin Oriental Bodrum'un 10. yılına özel gecesine katıldı.

GENEL

ABD Başkan adayı olan Trump, kendisine yönelik yapılan suikast girişiminin ardından bugün Wisconsin eyaletinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı.

GÜNCEL

Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünde 15 Temmuz'da şehit olanlar için anma töreni gerçekleştirildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi'nde akşam yemeğine katıldı.