Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD ziyareti kapsamında iş dünyası, IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katıldı.

SAĞLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştay'ına (GETAT) katıldı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Venedik Bienali'nde Türkiye Pavyonu'nun açılış törenine katıldı.

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’na katıldı.

SPOR

İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgi ve...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı.

MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.