Kazandı Haberleri

kazandı haberleri ve güncel kazandı gelişmeleri, kazandı ile ilgili tüm video, kazandı fotoğrafları ve kazandı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ünlü şarkıcı Beyonce'nin yeni 'country' albümünün siyahi vatandaşların country müzik türünde ‘köklerini geri kazandığı’ anlamına...

DEKORASYON

MSE tarafından tasarlanan Amber Lagoon Villas projesi, mimarlık dünyasının konaklama sektöründeki en prestijli ödüllerinden biri olan LIV Hospitality Design Awards’da...

SİNEMA

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi, belgesel kategorisinde Oscar ödülünü kazandı.

MÜZİK

66'ncı Grammy Awards sahiplerini buldu. Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole ise Génesis isimli albümünün “En İyi Música Mexicana Albümü” ödülü kazandı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Tayvan’da önceki gün düzenlenen Başkanlık Seçimi ile ilgili açıklama yaptı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

EKONOMİ

Teknosa, ‘benzersiz müşteri deneyimi’ sağlayan şirketleri ödüllendiren ‘Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde (TCXA Türkiye Customer Experience Awards) beş ödül kazandı. 

SPOR

Bulgaristan'ın Plovdiv kentinin ev sahipliğinde düzenlenen 23 yaş altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda Türkiye Kürek Milli Takımı 1 Altın, 1 Gümüş...