Kısa Haberleri

kısa haberleri ve güncel kısa gelişmeleri, kısa ile ilgili tüm video, kısa fotoğrafları ve kısa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Trakya'daki yanlış sanayileşmenin çevre yıkımını beraberinde getirdiğini ve Balkan coğrafyasını bozduğunu söyledi.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu yıl sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belirlendi.

SonDakika

Bakan Işıkhan, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili; Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz....

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

GÜNCEL

TBMM'de, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi ve kısa film gösterimi düzenlendi.

İş Dünyası

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, "Yeni yönetimle ekonomik istikrarın kısa sürede tesis edilmesini temenni ediyoruz" dedi.