Kktc Haberleri

kktc haberleri ve güncel kktc gelişmeleri, kktc ile ilgili tüm video, kktc fotoğrafları ve kktc haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Gülben Ergen KKTC’de düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı. “Çocuklar Gülsün Diye” derneğiyle yaptığı çalışmalardan ötürü bir plaketle onurlandırılan Ergen...

İş Dünyası

Türk-Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) heyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı, 87 KKTC vatandaşı ve aile yakınlarından oluşan grubun, Refah Sınır Kapısı'nı geçerek Mısır'a ulaştığını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ilanının 40. yılı kapsamında yaptığı ziyarette, KKTC Başbakanı Ünal Üstel...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

GENEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bakanlıkta bir araya geldi.

SonDakika

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: Kıbrıs sorununun tarifi, Rum tarafının 'Kıbrıs Cumhuriyeti' diye muamele görmesidir. Bu sorunu yaratan yapı da BMGK'nın...

DEKORASYON

Sakura Mimarlık kurucu ortağı ünlü mimar Sema Yazıcı gelecek hedeflerini HaberChannel.com'a anlattı...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği Sözcüsü Florencia Soto Nino, BM Genel Sekreter Yardımcısı Miroslav Jenca’nın KKTC ve GKRY'ne ziyaret düzenleyeceğini duyurdu.