Koç Haberleri

koç haberleri ve güncel koç gelişmeleri, koç ile ilgili tüm video, koç fotoğrafları ve koç haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Bizim Şanlıurfa'ya borcumuz var. Şanlıurfa'daki esnafa, taraftarımıza ve güzel insanlara borçluyuz" dedi.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.

SPOR

Galatasaray, konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda devam eden Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda düşündükleri opsiyonları üyelerle paylaştı.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olağanüstü toplantıda yaptığı konuşmada taraftarlara seslenerek "Dosta güven, düşmana korku salan bir tepki verdiniz. Helal olsun...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Koç Holding, çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirerek onlara geleceğin yetkinliklerini kazandırmaya devam ediyor.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park'ta yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi, 109 yıl önce tüm dünyaya “Çanakkale geçilmez” dedirten destansı zaferin kahramanı Atatürk ile şehit ve gazileri...

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.