Koca Haberleri

koca haberleri ve güncel koca gelişmeleri, koca ile ilgili tüm video, koca fotoğrafları ve koca haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

GÜNCEL

AFAD Başkanı Okay Memiş, teleferikte mahsur kalan tüm kazazedelerin kurtarılmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda basın mensuplarına açıklama yaptı.

GÜNCEL

Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi...

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

SİYASET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı...

SPOR

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu tutuksuz...

SonDakika

Bakan Koca: Gazzeli 102 hasta ve yaralı daha tedavileri için 105 refakatçiyle bugün Mısır’dan ülkemize tahliye ediliyor.

SonDakika

Bakan Koca: Gazzeli 68 hasta ve 61 refakatçiyi ülkemize getirecek uçak, Mısır El-Ariş'ten havalandı.

SonDakika

Bakan Koca: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Gazze sınır kapısından başta çocuklar olmak üzere bir grup hastanın daha Türkiye'ye getirilmesi için gerekli...

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.