Koleksiyonunu Haberleri

koleksiyonunu haberleri ve güncel koleksiyonunu gelişmeleri, koleksiyonunu ile ilgili tüm video, koleksiyonunu fotoğrafları ve koleksiyonunu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Vakko, ilhamını yazın enerjisinden aldığı, her bir tasarımında aşkı, tutkuyu ve zarafeti kutladığı İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonunu birbiriyle iç içe...

CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

MODA

H&M, H&M Studio S/S24 koleksiyonunu Paris Moda Haftası sırasında Palais Garnier yakınlarındaki tarihi bir binada bir süre açık olacak eşsiz...

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

MODA

Samsung ve Raisa Vanessa, 7 Aralık'ta Pilevneli Galeri’de gerçekleşen özel bir davetle "Flip Collection" koleksiyonunu başarıyla tanıttı.

CEMİYET

Kişiye özel butik ve eşsiz tasarımların öncüsü Lion Diamond, yeni yılbaşı koleksiyonunu seçkin misafirlerin katıldığı davetle tanıttı.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

MODA

Yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü tasarımcı Philipp Plein, Opmar Optik’in İstinyePark mağazasında güneş gözlüğü koleksiyonunu tanıttı.

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MODA

Andrea Incontri tarafından tasarlanan 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, United Colors of Benetton'un benzersiz tarzını harmanlayarak renkli bir moda yolculuğuna davet ediyor....