Komiseri Haberleri

Komiseri haberleri ve güncel Komiseri gelişmeleri, Komiseri ile ilgili tüm video, Komiseri fotoğrafları ve Komiseri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik yaklaşımının savaş suçu teşkil edebileceğini söyledi.

GENEL

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen İnsan Hakları Konseyi'nin 55’inci Oturumu'nda konuştu...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen 55. İnsan Hakları Konseyi Oturumu’nda konuştu.

GÜNCEL

UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’deki problemleri sıralayarak “Bunları daha kaç kez hatırlatmamız gerekiyor” dedi.

GENEL

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan’ın UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi yaptığı belirtilerek BAE’nin UNRWA’ya...

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, 'UNRWA’ya yardımlar gelmezse Şubat'ta çalışmalarımızı durdurmak zorunda kalacağız' dedi.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 100’üncü güne yaklaşırken açıklama yaptı.

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Dünya Çocuklar Günün'nde Gazze’deki çocuklardan aldığı bir mektubu paylaştı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk (OHCHR), nüfuz sahibi tüm devletlere taraflara ‘barut fıçısı’ durumu yatıştırmak için acil...