Komisyon Haberleri

Komisyon haberleri ve güncel Komisyon gelişmeleri, Komisyon ile ilgili tüm video, Komisyon fotoğrafları ve Komisyon haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşanan bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı...

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak’ta Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı ve Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani...

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

GENEL

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ukrayna, Moldova, Gürcistan ve Bosna-Hersek kararı...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen İsrail bayrağının AB binasına yansıtıldığı fotoğrafları paylaşarak “AB, İsrail’in yanındadır” mesajını paylaştı.

GENEL

Türkiye Bulgaristan 4’üncü Turizm Karma Komisyon Toplantısı İstanbul’da bir otelde yapıldı.

SonDakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Görüşmelerin 14. gününde artık belli bir noktaya ulaşmış durumdayız. Sağlıklı, ulaşılabilir bir komisyon...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurtdışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi'yi kabul etti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen bugün açıklama yaparak “Korkunç orman yangınları karşısında Kanada ile dayanışma içindeyiz" dedi.