Komutanlığı Haberleri

Komutanlığı haberleri ve güncel Komutanlığı gelişmeleri, Komutanlığı ile ilgili tüm video, Komutanlığı fotoğrafları ve Komutanlığı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ilk aşamada en çok ihtiyacı olan 11 bin çocuk ve yetişkin için 170 metrik ton yardımın...

GÜNCEL

CENTCOM, insani yardımlar için inşa edilen geçici iskelenin Gazze Şeridi kıyılarına kurulduğunu, ilerleyen günlerde yardım kamyonlarının karaya çıkacağını duyurdu.

GÜNCEL

CENTCOM Komutanı Orgeneral Michael Erik Kurilla, 6-7 Mayıs tarihleri arasında yaptığı Mısır ziyareti kapsamında Mısırlı askeri liderlerle bölgesel güvenlik ve...

GÜNCEL

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen milli muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu da başarıyla gerçekleştirildi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 14 Nisan’da İran’ın düzenlediği saldırıya ilişkin detayları paylaştı...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husilere yönelik 16 ayrı bölgede 36 farklı saldırı düzenlendiğini belirtti.

GENEL

CENTCOM, Ürdün’de ABD üssüne yönelik saldırıya karşılık olarak dün Suriye ve Irak’taki İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü destekli hedefleri...

GÜNCEL

CENTCOM, Husiler tarafından Kızıldeniz’e atılan gemisavar seyir füzesinin USS Gravely savaş gemisi tarafından imha edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

GÜNCEL

CENTCOM, Irak’ta bulunan, Irak ordusu ve ABD ordusunca ortak kullanılan Ayn'ül Esad Hava Üssü’ne füze ve roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.