Kongre Haberleri

kongre haberleri ve güncel kongre gelişmeleri, kongre ile ilgili tüm video, kongre fotoğrafları ve kongre haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’de Demokrat Partili kongre üyeleri, Başkan Biden'a ve Dışişleri Bakanı Blinken’e mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni inşa edilen AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışını yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.

EKONOMİ

Kongo Demokratik Cumhuriyeti topraklarında projelere imza atan Miller Holding iştiraki Milvest, Kinşasa Kongre ve Finans Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde konuştu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

GENEL

İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Afrika'da düzenlenecek BRICS Zirvesi’ne katılmayacak...

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü kutlaması kapsamında ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.