Konser haberler Haberleri

konser haberler haberleri ve güncel konser haberler gelişmeleri, konser haberler ile ilgili tüm video, konser haberler fotoğrafları ve konser haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Yıldız Tilbe Ramazan öncesi son konserini Ataşehir’deki Jolly Joker Arena’da verdi...

MÜZİK

Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de unutulmaz bir konser verdi.

MAGAZİN

Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda, 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda 40 bin kişiye dev bir konser verecek.

MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

MÜZİK

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, İstanbul’da 2 gün üst üste konser verecek.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor...

MÜZİK

Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan,  dur durak bilmediği konser turnesine devam ediyor...

MÜZİK

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, Türk hayranlarıyla 6 yıl sonra bir araya geliyor. Miller, 31 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak.

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti.