Konser haberleri Haberleri

konser haberleri haberleri ve güncel konser haberleri gelişmeleri, konser haberleri ile ilgili tüm video, konser haberleri fotoğrafları ve konser haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Mert Demir aylardır beklenen İstanbul konseri için önceki gece Zorlu PSM sahnesindeydi...

MÜZİK

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, dün akşam Kerki Solfej’in organizasyonuyla, İzmir Hilltown Karşıyaka Carnival Venue’de konser verdi.

MÜZİK

Gülben Ergen yılı son stüdyo çalışması ‘Sen Gidince’nin başarısıyla kapatırken 2024’ün gelişini de Eskişehirli hayranlarıyla kutladı.

MÜZİK

Kış sezonunda konserlerine devam eden Gülben Ergen dün akşam Ataköy’deki Nossa Costa’da sahne aldı.

MÜZİK

Güzel şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.

MÜZİK

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla efsane haline gelen Simge, İstanbul seyircisiyle dün akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Maslak’taki Volkswagen Arena’da buluştu.

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan yaz dönemi yoğun geçen konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor...

MÜZİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali başladı.

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MÜZİK

Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM), 19 Ağustos’ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ı bir kez daha ağırladı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...