Konseri Haberleri

konseri haberleri ve güncel konseri gelişmeleri, konseri ile ilgili tüm video, konseri fotoğrafları ve konseri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum’un, ünlü isimlerin katılımıyla 10. yılını kutladığı gala gecesi, Kylie Minogue’un konseriyle unutulmaz bir şova dönüştü.

MÜZİK

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, caz projesi İhtimaller ile ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

MAGAZİN

Scarlet Turnesi kapsamındaki bir konseri nedeniyle şehirde bulunan şarkıcı Doja Cat, Messika'nın Rue De La Paix'deki amiral mağazasında görüntülendi.

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo Medya sponsorluğundaki yaz turnesine tüm hızıyla devam ediyor.

MÜZİK

Yaz konserlerine tam gaz devam eden Kenan Doğulu, 19-20 Haziran’da bayram coşkusunu her yaz heyecanla beklenen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava...

MÜZİK

Zeynep Bastık, 38 dereceyi bulan Adana sıcağında performansından ödün vermeyerek unutulmaz bir müzik şölenine imza attı.

GÜNCEL

ABD’nin en yüksek temyiz yargı organı olan Yüksek Mahkeme’nin (SCOTUS) yargıçları, dün mali gelir-giderlerini ve aldıkları hediyeleri açıkladı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Dünyaca ünlü Belçikalı pop yıldızı Lara Fabian, 25 Nisan’da İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.