Konseyi Haberleri

konseyi haberleri ve güncel konseyi gelişmeleri, konseyi ile ilgili tüm video, konseyi fotoğrafları ve konseyi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Konseyi, dün itibariyle Ermenistan ordusunu desteklemek için 10 milyon Euroluk yardım kararını kabul ettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

EKONOMİ

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla yapıldı.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, dün Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırıları ile ilgili olarak açıklama yaptı

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Rusya'ya yapacağı resmi ziyarete tepki gösterdi.

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın 22 Mayıs’ta aldığı erken seçim kararının ardından ülkedeki seçmenler, dün oy kullanmak üzere sandık başına gitti....

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius’ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Theodoros Rousopoulos ile görüştü.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.