Kritik Haberleri

kritik haberleri ve güncel kritik gelişmeleri, kritik ile ilgili tüm video, kritik fotoğrafları ve kritik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi başladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Washington'da, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Benjamin Cardin ve beraberindeki Komite Üyesi Senatörler ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı.

SonDakika

Adalet Bakanı Tunç: Vekilimiz şuan acilde, yoğun çaba gösteriliyor. Durumu kritik, dua ediyoruz. Doktorların ifadesine göre durumunun kritik olduğunu biliyoruz.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasındaki esir değişimi anlaşmasındaki ‘kritik ortaklıkları’ için Katar Şeyhi Al Thani ve Mısır...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi. 

GENEL

Rusya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Soçi'deki kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi sona erdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, "Türkiye'nin, küresel gıda güvenliğini savunma konusunda oynadığı kritik liderlik rolünü sürdüreceğine eminim" dedi.