Kuleba Haberleri

kuleba haberleri ve güncel kuleba gelişmeleri, kuleba ile ilgili tüm video, kuleba fotoğrafları ve kuleba haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Papa Francis’in Ukrayna’ya yönelik yaptığı ‘Rusya ile anlaşma ve beyaz bayrak çekme cesaretini gösterme’ çağrısına yanıt...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, resmi temaslarda bulunmak üzere Ukrayna’nın başkenti Kiev’e geldi.

GENEL

 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Pakistan Dışişleri Bakanı Bilavel Butto Zerdari ile görüştü.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 88. Genel Kurul Toplantısı’nın 77. Oturumu’nda dün konuştu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in görev süresinin 1 yıl daha uzatılması kararını memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg binlerce insan ve çevre için sonuçların “dramatik” olduğunu belirterek, müttefiklere, hızlı bir şekilde destek sağlama...

EKONOMİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Dmytro Kuleba ile dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.