Kültür sanat Haberleri

kültür sanat haberleri ve güncel kültür sanat gelişmeleri, kültür sanat ile ilgili tüm video, kültür sanat fotoğrafları ve kültür sanat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Venedik Bienali'nde Türkiye Pavyonu'nun açılış törenine katıldı.

SANAT

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, Sabancı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Sakura Festivali" kapsamında Koku Atölyesi düzenledi.

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

SANAT

Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği “Golden Opulence” sergisini Beymen mağazalarına taşımaya başladı.

SANAT

Melisa Sabancı Tapan'ın kurucusu olduğu GATE 27'nin konuğu sanatçı Damla Yalçın, ORTA Bluesky programının katılımcısı oldu...

SAĞLIK

Komedinin usta ismi Cem Yılmaz, “Geleceğin Hekimleri”ni yetiştiren Lokman Hekim Sağlık Vakfı yararına sahneye çıktı.

SANAT

Dünyanın en tanınmış tango orkestralarından Tango Bardo, 13 Mart'ta Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile ünlü şef Nusret Gökçe, 'Rotahane Projesi' kapsamında Erzurum'un tarihi...

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde konuştu.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Macaristan Parlamento Binası ile Türk-Macar Kültür Yılı'na özel sergiyi gezdi

CEMİYET

Parıltılı Hisseli Harikalar Kumpanyası Müzikali Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği için izleyiciyle buluştu...