Kutladı Haberleri

kutladı haberleri ve güncel kutladı gelişmeleri, kutladı ile ilgili tüm video, kutladı fotoğrafları ve kutladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

MAGAZİN

Ünlü psikolog İrem Erdinç, doğum gününü Paper Moon’da yakın dostları ile birlikte kutladı...

CEMİYET

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemiyet hayatının ünlü siması Beyza Uyanoğlu yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonla görüştü.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı.