Lansman Haberleri

lansman haberleri ve güncel lansman gelişmeleri, lansman ile ilgili tüm video, lansman fotoğrafları ve lansman haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...

MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

CEMİYET

Atelier Rebul, hem Türkiye hem de global ölçekli bir yeni yıl kampanyasını uluslararası arenada da başarılı projeleri ile tanınan Cansu...

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MAGAZİN

Yeni First Infinity’nin Mecidiyeköy Likör Fabrikası’nda gerçekleşen lansman partisi, Ece Seçkin’in şarkıları ve DJ Doğuş Çabakçor’un müzik performansıyla renklendi.

MÜZİK

Anjelika Akbar, yeni albümü "AHENK 432" lansman konseri için 14 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.