Leyen Haberleri

leyen haberleri ve güncel leyen gelişmeleri, leyen ile ilgili tüm video, leyen fotoğrafları ve leyen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden Navalny’nin ardından açıklama yaparak “Aleksey Navalny'nin ölümüyle ilgili haberler doğruysa Rus yetkililer, kendi hikayelerini anlatacak" dedi.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

GENEL

AB'nin kurucu babası olarak kabul edilen eski Avrupa Komisyonu Başkanı ve eski Fransa Bakanı Jacques Delors, 98 yaşında Paris'teki evinde...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşanan bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı...

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.