Liderler Haberleri

liderler haberleri ve güncel liderler gelişmeleri, liderler ile ilgili tüm video, liderler fotoğrafları ve liderler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi'ne çevrimiçi bağlanarak, konuşma gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sorunlarımızın sebebi kaynak kıtlığı değil, merhamet eksikliğidir" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan’da Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi sebebiyle geldiği Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile bir araya geldi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Delhi’de Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya’nın oluşturduğu MIKTA Liderler Zirvesi’ne katıldı.  

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan’da Brezilya Devlet Başkanı Luiz Lula da Silva ile bir araya geldi. 

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan’daki G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, İngiltere merkezli Daily Express gazetesinde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Bu çok önemli: bağımsızlıktan bu yana ilk kez Ukrayna için NATO yolunda bir güvenlik temeli...