Liderler Haberleri

liderler haberleri ve güncel liderler gelişmeleri, liderler ile ilgili tüm video, liderler fotoğrafları ve liderler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington’da Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan ile üçlü bir görüşmede bir araya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü.

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nin ardından yayımlanan sonuç bildirgesinde, 2025’teki zirvenin Hollanda’nın Lahey kentinde, 2026’daki zirvenin ise Türkiye’de...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. ,

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Liderler Zirvesi toplantısı öncesi açılış konuşması yaptı...