Lübnan Haberleri

Lübnan haberleri ve güncel Lübnan gelişmeleri, Lübnan ile ilgili tüm video, Lübnan fotoğrafları ve Lübnan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İran'ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından THY bu...

GÜNCEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, dün vatandaşlarına bölgedeki ‘askeri gerilim riski’ sebebiyle İran, Lübnan, İsrail ve Filistin’e seyahat etmekten kaçınmaları konusunda uyardı.

GÜNCEL

İsrail ordusu, Lübnan sınırında bu sabah saldırıya uğradığı belirtilen Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücüne (UNIFIL) kendilerinin saldırmadığını açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen 55. İnsan Hakları Konseyi Oturumu’nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze’de ve Lübnan sınırında hava saldırıları düzenledi.  

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’nde Hamas, Lübnan sınırında ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan ve Suriye’den kendilerine saldırı düzenlendiğini ve buna yanıt verdiklerini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Genelkurmay Başkanı Joseph Khalil Aoun ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Başbakan Necip Mikati ile görüştü.