Magazin haberler Haberleri

magazin haberler haberleri ve güncel magazin haberler gelişmeleri, magazin haberler ile ilgili tüm video, magazin haberler fotoğrafları ve magazin haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Şarkıcı Murat Boz İstanbul’da Levent’te bulunan Lütfi Banat İlkokulu’nda 1246 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

MAGAZİN

Amazon MGM Studios, 19 Mart Salı günü Road House filminin New York prömiyerini Jazz at Lincoln Center’da gerçekleştirdi.

DİZİ

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Dizinin dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil...

MAGAZİN

Sesi ve yeteneğiyle dikkat çeken Selen Görgüzel ustalardan ders alarak ve sahne kıyafetleri için kesenin ağzını açarak kendisine yatırım yapıyor…

MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

MAGAZİN

Ünlü isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da bir araya geldi.

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MAGAZİN

Sevilen aktör Birkan Sokollu sevgilisi Eda Gürkaynak ile Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi.

MAGAZİN

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese (60), 4 yıllık sevgilisi Jodie Haydon’a (45) dün Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti.

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşı Feryal Gülman'ın doğum gününü bu karelerle kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.