Makyaj Haberleri

makyaj haberleri ve güncel makyaj gelişmeleri, makyaj ile ilgili tüm video, makyaj fotoğrafları ve makyaj haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

MODA

2019'dan beri, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisini taçlandıran Dua Lipa, bugün, YSL Beauty'nin Global Makyaj Elçisi olarak...

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...

MODA

Eski bir kraliyet konutu olan Louvre, sekiz yüzyılı aşkın bir süredir Fransa'nın tarihine tanıklık ediyor.

MAGAZİN

Dünyanın 1 numaralı güzellik markası L'Oréal Paris, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ı güzellik ailesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.