Markası Haberleri

markası haberleri ve güncel markası gelişmeleri, markası ile ilgili tüm video, markası fotoğrafları ve markası haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

MAGAZİN

Magnum ve Beymen, yeni yıl coşkusunu, herkesin hayalindeki Magnum’u tasarlayabildiği Let’s Play Bar etkinliğiyle, Beymen Galataport’ta kutladı.

MODA

Pop yıldızı Katy Perry’nin, tasarım ve yönetim sürecini üstlendiği markası Katy Perry Collection, Türkiye’de görkemli bir davetle açılış yaptı.

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk gelinlik markası Beyaz Butik’in sahibi iş insanı Hacer Pala Onur Pala’yla masal gibi bir düğünle evlendi. 

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MAGAZİN

Türk mücevher markası Begüm Khan ile dünyanın en köklü Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain ile Madrid’de benzersiz bir davet...

İş Dünyası

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MEKAN

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

MAGAZİN

Selena Gomez, başarılı markası Rare Beauty ile mental sağlık konusuna dikkat çekmek, ön yargıları kırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla kurduğu...

MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.

MAGAZİN

Başarılı genç tasarımcı ve Lumier markasının sahibi Miray Er, eğitimi için Türkiye’yi tercih etti...