Medya Haberleri

medya haberleri ve güncel medya gelişmeleri, medya ile ilgili tüm video, medya fotoğrafları ve medya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin, "Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde...

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ve sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya çifti Kitesurf'e merak saldı.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2024 Haziran ayı dış ticaret verilerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

CEMİYET

Azeri ünlü ressam Nigar Helmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Monik İpekel’e övgü dolu sözler ekleyerek teşekkürlerini iletti.

MODA

Genç ve özgür stillerin yaratıcısı Koton, özgün stiliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Sima Tarkan ile iş birliği koleksiyonlarına bir...

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo Medya sponsorluğundaki yaz turnesine tüm hızıyla devam ediyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, makam aracıyla ilgili yapılan haberlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MÜZİK

Yıldız Tilbe önceki akşam KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Medya sponsorluğunda Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıktı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

SonDakika

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, "Sınav sürecinde yapılan dezenformasyon amaçlı sosyal medya paylaşımları ve bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle...

MAGAZİN

İş insanı Birsen Yıldız, sosyal medya hesabından 'Anneler Günü' mesajı paylaştı...