Mehmet büyükekşi Haberleri

mehmet büyükekşi haberleri ve güncel mehmet büyükekşi gelişmeleri, mehmet büyükekşi ile ilgili tüm video, mehmet büyükekşi fotoğrafları ve mehmet büyükekşi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

SPOR

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı.

İş Dünyası

İtalya’nın Bologna kentindeki Orka Global’in görkemli açılışına iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu'na ve olağanüstü kongre çağrısıyla kulüplerin...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu heyetinde Başkan Mehmet Büyükekşi önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF'nin Levent'teki binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 22 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yapılacak başkanlık seçimine mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin tek...