Mekan haberler Haberleri

mekan haberler haberleri ve güncel mekan haberler gelişmeleri, mekan haberler ile ilgili tüm video, mekan haberler fotoğrafları ve mekan haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Geleneksel Türk kahvesini çağdaş bir dokunuşla yeniden tanımlayan Selamlique Istanbul, yedinci mağazasını İGA İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde açtı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü model Meredith Mickelson, Türkiye'ye geldi. Başarılı model Mickelson, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

MAGAZİN

Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. 

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

MÜZİK

216 Street Fest’; bu kez Bağ Bozumu temasıyla İstanbullulara özlenen gastronomi festivalini birbirinden lezzetli sokak yemekleri ve sınırsız eğlence ile...

MEKAN

Şevval Sam önceki akşam Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. 

MEKAN

Büyükada'da bulunan Laden Palas Hotel'de eşsiz manzaranın tadını çıkarırken unutulmaz bir tatil geçirin...

MEKAN

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön veren Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.