Mektubu Haberleri

mektubu haberleri ve güncel mektubu gelişmeleri, mektubu ile ilgili tüm video, mektubu fotoğrafları ve mektubu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

MSB: ABD Başkanı Biden tarafından kongreye F-16 satışının onaylanması yönünde tavsiye mektubu gönderilmesini olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri ile Sabancı Üniversitesi, Türkiye’de ilk kez batarya ve enerji depolama alanında lisansüstü programlar...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

GENEL

Çin’in Washington Büyükelçisi olarak 23 Mayıs’ta göreve başlayan Xie Feng, dün ABD Başkanı Joe Biden’a güven mektubunu sundu.