Melisa Haberleri

Melisa haberleri ve güncel Melisa gelişmeleri, Melisa ile ilgili tüm video, Melisa fotoğrafları ve Melisa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Melisa Sabancı Tapan'ın kurucusu olduğu GATE 27'nin konuğu sanatçı Damla Yalçın, ORTA Bluesky programının katılımcısı oldu...

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; çoğunlukla cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında ağırladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Serap-Volkan Sarı çifti sömestr tatili için çocukları ile birlikte ailecek Uludağ’da geçiriyor.

GÜNCEL

Kadıköy Bağdat Caddesinde pankartlı protesto yapan Melisa Yaren Aydınalp gözaltına alındı.

DİZİ

Geçtiğimiz haftalarda FOX’ta yayınlanmaya başlayan ve izleyicilerden tam not alan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Şahane Hayatım’da işler karışıyor.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27, İstanbul ve Ayvalık’taki yerleşkelerinde konuk sürecine katılan geçmiş konuklarının projelerini desteklemeye devam ediyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gate 27 kurucusu Melisa Tapan, mezuniyet hediyesi olarak aldığı kestane ağacını sosyal medya hesabından paylaştı.