Meriç küçük Haberleri

meriç küçük haberleri ve güncel meriç küçük gelişmeleri, meriç küçük ile ilgili tüm video, meriç küçük fotoğrafları ve meriç küçük haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MODA

Ney York Moda Haftası, Puma'nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/ muhteşem Mostro şovuna hoşgeldiniz" etkinliği başladı...

MODA

New York Moda Haftası, PUMA’nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/Muhteşem Mostro Şovuna Hoş Geldiniz" etkinliği ile başladı.

CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

MAGAZİN

Vital Proteins, yaz aylarına Mert Vidinli moderatörlüğünde Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile...

MODA

DeFacto ve Nefes İstanbul iş birliğinden doğan ‘Nefes X DeFacto’ Koleksiyonu’nun lansmanı, İstanbul Feriye’de yapıldı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlülerin tercihi,  Ligne St. Barth, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Karayip yazlarının çarpıcılığını Boğaz’a taşıdı.

MAGAZİN

Dilan Çiçek Deniz ve Kubilay Aka, yüzü oldukları saç bakım serileri lansmanında bir araya geldi...

MAGAZİN

Herbal Essences, Türkiye’deki ilk marka elçisi Gamze Erçel’i Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirdiği etkileyici bir lansmanla duyurdu.