Metin Haberleri

metin haberleri ve güncel metin gelişmeleri, metin ile ilgili tüm video, metin fotoğrafları ve metin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Charles Q. Brown Jr. ile telefonda görüştü...

SonDakika

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Charles Q. Brown JR., bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Azerbaycan Genelkurmay Başkanı General Polkovnik Kerim Veliyev ile Ankara'da görüştü.

GENEL

Genekurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Rob Bauer ile telefonda görüştü. 

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.

GENEL

2023 yılı Yüksek Askeri Şura olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti.

SPOR

Galatasaray 2’nci Başkanı Metin Öztürk, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.