Mevkidaşı Haberleri

mevkidaşı haberleri ve güncel mevkidaşı gelişmeleri, mevkidaşı ile ilgili tüm video, mevkidaşı fotoğrafları ve mevkidaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Viyentiyan’da bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Konferansı’na katılmak üzere gittiği İtalya’da Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ken Saito...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’nin başkenti Washington’da Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile bir araya geldi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius ziyaretinde Litvanya Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Vytautas Silinskas ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Fas’ta Enerji Dönüşümü ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Leila Benali ile bir araya geldi.