Mevkidaşlarıyla Haberleri

mevkidaşlarıyla haberleri ve güncel mevkidaşlarıyla gelişmeleri, mevkidaşlarıyla ile ilgili tüm video, mevkidaşlarıyla fotoğrafları ve mevkidaşlarıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde dün Küresel Akiller Grubu Başkanı Mary Robinson ile Hollandalı ve İsveçli mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Ankara'da Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic Radman ve Japonya Dışişleri Bakanı Kamikawa...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı ve Ürdünlü mevkidaşları ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cidde’de Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan ve Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Salim Abdullah El-Cabir...

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla Filistin-İsrail çatışmasına dair dün yaptığı telefon görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün ve İspanyalı mevkidaşları ile İsrail ve Filistin'de yaşanan gelişmelere ilişkin telefonda görüştü.