Ministry Haberleri

ministry haberleri ve güncel ministry gelişmeleri, ministry ile ilgili tüm video, ministry fotoğrafları ve ministry haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in, İran'ın Şam Büyükelçiliğine gerçekleştirdiği saldırının ardından İran'ın yaptığı misillemeye ilişkin açıklama yaptı. republic turkey ministry foreign

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, dün akşam düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD’nin Moskova’daki terör saldırısını ‘DEAŞ’ın düzenlediğine’ ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile görüştü.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, yaptığı açıklamada, “Güney Afrika, Hamas'ın yasal kolu olarak hareket etmeye devam etmektedir” dedi.

GENEL

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majid bin Muhammad Al-Ansari, Gazze’de ‘kasıtlı açlığa’ göz yumulmaması ve uluslararası toplumun bu duruma net bir...

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.