Modelleri Haberleri

modelleri haberleri ve güncel modelleri gelişmeleri, modelleri ile ilgili tüm video, modelleri fotoğrafları ve modelleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ford Otosan, başarılı finansal performansının yanı sıra sürdürülebilirlik, toplum için fayda yaratma, inovasyon ve teknoloji alanlarında yaptığı çalışmaları bu yıl...

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Demi Moore, New York'ta FENDI İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği kıyafeti ve FENDI Baguette çantası ile görüntülendi.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Arkadaş gruplarının yeniden buluşması ve okul koridorların neşeli kahkalarla çınlaması için geri sayım başladı....

MAGAZİN

Ege Özyeğin Usta, Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü tasarımcıların göz alıcı defilesi ve şovlarını ünlü isimlerle birlikte izledi. 

OTOMOBİL

Hyundai’nin popüler SUV modeli Santa Fe, baştan sona yenilenerek bambaşka bir kişilikle geliyor...

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali. 

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.