Mücadele Haberleri

mücadele haberleri ve güncel mücadele gelişmeleri, mücadele ile ilgili tüm video, mücadele fotoğrafları ve mücadele haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Kültür, Sanat ve Medyanın Dönüştürücü Gücüyle Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi' toplantısına katıldı.

GENEL

Nobel Barış Ödülü'nün verildiği Japon nükleer silahlarla mücadele kuruluşu Nihon Hidankyo'nun eş başkanı Toshiyiku Mimaki, ödülün verilmesinin ardından açıklama yaptı.

MAGAZİN

Bade Natural ve Kansersiz Yaşam Derneği ile düzenlenen anlamlı etkinlikte, Ece Vahapoğlu önderliğinde kadın sağlığına dikkat çekildi...

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Forumu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD eski Başkanı Barack Obama, Illinois eyaletindeki Chicago kentinde düzenlenen Demokrat Parti Kongresi’nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Pakistan’ın tehditlerle mücadelede İran’a tam destek verdiğini ifade etti.

SonDakika

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli boksör Hatice Akbaş, kadınlar 54 kilo final karşılaşmasında Çinli Yuan Chang'a mağlup oldu...

GÜNCEL

ABD’nin Florida eyaletinde etkisini gösteren Debby Kasırgası’ndan etkilenenlere destek için 3 bin ulusal muhafız göreve çağırıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.