Muhammed Haberleri

Muhammed haberleri ve güncel Muhammed gelişmeleri, Muhammed ile ilgili tüm video, Muhammed fotoğrafları ve Muhammed haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştirip, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonla görüştü.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.