Münih Haberleri

Münih haberleri ve güncel Münih gelişmeleri, Münih ile ilgili tüm video, Münih fotoğrafları ve Münih haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih Güvenlik Konferansı kapsamında bulunduğu Münih'te Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile görüştü.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Münih Güvenlik Konferansı kapsamında katıldığı panelde konuştu

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bugün Almanya’nın Münih kentinde Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde Almanya Başbakanı Olaf...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih'te Karadağ Dışişleri Bakanı Filip Ivanovic ve İzlandalı mevkidaşı Bjarni Benediktsson ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde dün Küresel Akiller Grubu Başkanı Mary Robinson ile Hollandalı ve İsveçli mevkidaşlarıyla görüştü.

MAGAZİN

Ünlü film yıldızı Arnold Schwarzenegger’ın Münih’te kısa süreli alıkonulmasına sebep olan saati, Avusturya’daki iklim krizine destek açık artırmasında 270 bin...

GÜNCEL

THY, Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

SonDakika

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü maçında Bayern Münih’e sahasında 3-1 mağlup olarak gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.