Mutabakat Haberleri

Mutabakat haberleri ve güncel Mutabakat gelişmeleri, Mutabakat ile ilgili tüm video, Mutabakat fotoğrafları ve Mutabakat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile EBRD arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

GÜNCEL

Türkiye ve Fas arasında sosyal hizmetler alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cibuti’de Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon 5. Dönem Toplantı tutanağını...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile İspanya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. 

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Suudi Arabistan Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Bandar bin İbrahim Alkhorayef ile...

EKONOMİ

Alpha Dhabi Holding ile Limak Şirketler Topluluğu arasında sürdürülebilir kalkınmayı teşvik edecek bir mutabakat anlaşması imzalandı.